Λεκάνη τουαλέτας τοποθετείται σε κάμερα ταχύτητας

Διαμαρτυρία από πορσελάνη κατά του ελέγχου της ταχύτητας; Στο Murnau της Βαυαρίας, μια λεκάνη τουαλέτας τοποθετήθηκε σε κάμερα ταχύτητας – ακριβώς μπροστά στο φακό.

Το ρυμουλκούμενο της κάμερας ταχύτητας του δημοτικού ελέγχου κυκλοφορίας Bad Tölz είναι σταθμευμένο εδώ και λίγες ημέρες σε μια αποβάθρα στην Kohlgruber Straße στο Murnau.

Πολλοί οδηγοί που έτρεχαν με υπερβολική ταχύτητα -ιδιαίτερα όσοι κατέβαιναν πολύ γρήγορα τον λόφο από το Bad Kohlgrub- έχουν ήδη “καταδικαστεί” από την συσκευή.

Τώρα κάποιος το βαρέθηκε: Στο διάστημα από το Σάββατο (11 Μαρτίου), 5.30 μ.μ., έως την Κυριακή (12 Μαρτίου), 9 π.μ., μία λεκάνη τουαλέτας έμεινε είχε τοποθετηθεί στο σημείο, καθαρά “μπροστά από τα οπτικά όργανα μέτρησης”, όπως λέει η αστυνομία.

Το αν αυτό επηρέασε τις μετρήσεις ή προκάλεσε ζημιά στη συσκευή μέτρησης πρέπει ακόμη να διευκρινιστεί.

Σε κάθε περίπτωση, το αστυνομικό τμήμα του Murnau κάνει λόγο για “διατάραξη της δημόσιας λειτουργίας” και ζητά σχετικές πληροφορίες στο τηλέφωνο 08841/61760.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.