Το Lotto στη Γερμανία πολύ δημοφιλές κατά την πανδημία

Το Lotto έγινε πολύ δημοφιλές στη Θουριγγία σε περιόδους πανδημίας: η Lotto Thüringen πέτυχε πέρυσι κύκλο εργασιών 172,86 εκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα με δήλωση στον ετήσιο ισολογισμό.

“Με αυτό το πολύ καλό ισοζύγιο, καταφέραμε να φτάσουμε το επίπεδο του προηγούμενου έτους”, δήλωσε ο Jochen Staschewski, διευθύνων σύμβουλος της κρατικής λοταρίας της Θουριγγίας.

Suhl – Το 2020, το πρώτο έτος πανδημίας, είχε επιτευχθεί ο υψηλότερος κύκλος εργασιών μέχρι σήμερα: 174,5 εκατομμύρια ευρώ.

82,8 εκατομμύρια ευρώ διατέθηκαν ως χρηματικό έπαθλο. Ένας παίκτης από την περιοχή του Eichsfeld κέρδισε περίπου 1,9 εκατομμύρια ευρώ.

Κέρδη τουλάχιστον 100.000 ευρώ διανεμήθηκαν συνολικά 17 φορές, μεταξύ των οποίων μία φορά περίπου 948.000 ευρώ, μία φορά 953.000 ευρώ, μία φορά περίπου 854.000 ευρώ και μία φορά ακριβώς 777.777 ευρώ.

Οι περιφέρειες Eichsfeld και Wartburgkreis είχαν συνολικά τρεις μεγάλες νίκες. Από κοντά ακολουθούν οι περιφέρειες Gotha, Saalfeld-Rudolstadt και Greiz με δύο μεγάλες νίκες η καθεμία.

Η Lotto Thüringen έχει 700 σημεία πώλησης. Το 83% του κύκλου εργασιών επιτυγχάνεται εκεί, σύμφωνα με την ανακοίνωση. Το διαδίκτυο έχει γίνει πιο δημοφιλές στους παίκτες κατά τη διάρκεια της πανδημίας, δήλωσε. Σύμφωνα με την έκθεση, με την εισαγωγή του διαδικτυακού λαχνού, η αγορά διευρύνθηκε.

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Γερμανία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.