Το Μόναχο αυξάνει τα τέλη στάθμευσης των αυτοκινήτων

Η αύξηση των τελών στάθμευσης αποφασίστηκε τον Ιούνιο και από σήμερα Δευτέρα τα μηχανήματα έκδοσης εισιτηρίων στάθμευσης θα προσαρμοστούν στις νέες τιμές.

Τον Ιούνιο, το δημοτικό συμβούλιο του Μονάχου αποφάσισε να αυξήσει τα γενικά τέλη στάθμευσης στις περιοχές με μηχανήματα έκδοσης εισιτηρίων στάθμευσης.

Στο μέλλον, η στάθμευση μιας ώρας σε αυτές τις περιοχές θα κοστίζει δύο ευρώ, ενώ το ημερήσιο εισιτήριο θα χρεώνεται με έντεκα ευρώ.

Νέες τιμές στάθμευσης στο Μόναχο από Δευτέρα

Από τη Δευτέρα, 7 Νοεμβρίου, τα μηχανήματα έκδοσης εισιτηρίων στάθμευσης θα μετατραπούν σταδιακά στις νέες τιμές. Αυτές θα εφαρμόζονται επίσης στην εφαρμογή “HandyParken München”.

Η μετάβαση στις νέες τιμές θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί έως το τέλος Δεκεμβρίου 2022.

Λόγω τεχνικών διαδικασιών, οι προσαρμογές στα μηχανήματα έκδοσης εισιτηρίων στάθμευσης και στην εφαρμογή δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν ταυτόχρονα.

Η διοίκηση της πόλης ζητά συγγνώμη για τυχόν καθυστερήσεις.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.