Ο Αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας Θεσσαλών στον Βαρθολομαίο

Aνακοίνωση τύπου από την Παγκόσμια Συνομοσπονδία Θεσσαλών με θέμα: «Ο Αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας Θεσσαλών στον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο».

Τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο επισκέφτηκε στην Κωνσταντινούπολη ο Α’ Αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας Θεσσαλών κ. Γεώργιος Μπλιόκας.

Συγκεκριμένα ο κ. Γιώργος Μπλιόκας συνοδευόμενος από τη σύζυγό του κ. Γαβριέλλα Πιπερίδη είχανε την τιμή να τους υποδεχθεί ο Παναγιώτατος Αρχιεπίσκοπος Κωνσταντινουπόλεως και Οικουμενικός Πατριάρχης, Βαρθολομαίος, στο Πατριαρχείο στην Κωνσταντινούπολη.

Συζήτησαν με τον παγκόσμιο ηγέτη περισσότερων από 300 εκατομμυρίων Ορθοδόξων Χριστιανών – γνωστός για τις διαθρησκειακές του πρωτοβουλίες και την περιβαλλοντική διαχείριση – για τις κοινοτικές κοσμικές και θρησκευτικές προσπάθειες των Ομογενών της Αυστραλίας και γενικότερα όλου του κόσμο.

Ειδικότερα, ο Παναγιώτατος συνεχάρη το αξιόλογο έργο της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας Θεσσαλών και της Ελληνο-Αυστραλιανής Εταιρείας – στέλνοντας θερμούς χαιρετισμούς στους Προέδρους κ. Διαμαντή Γκίκα και κ. Γιώργο Ψυχογιό αντίστοιχα.

Ανυπομονούμε να ανταποδώσουμε την φιλοξενία στην πρόθεση του Σεβασμιωτάτου να επισκεφτεί την Αυστραλία το 2024.

Με εκτίμηση – Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος: Διαµαντής Γκίκας – Η Γραµµατέας: Φωτεινή Μίχου

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.