Η προειδοποιητική απεργία παραλύει τη Βάδη-Βυρτεμβέργη

Άσχημα νέα για τους εργαζόμενους και τους ταξιδιώτες: Την ερχόμενη Δευτέρα, θα πρέπει να προετοιμαστούν για μαζικούς περιορισμούς και στη Βάδη-Βυρτεμβέργη.

Με μια ευρείας κλίμακας προειδοποιητική απεργία σε παγγερμανικό επίπεδο, η Ένωση Σιδηροδρόμων και Μεταφορών (EVG) και η Verdi σκοπεύουν να παραλύσουν μεγάλα τμήματα του συστήματος δημόσιων μεταφορών την ερχόμενη Δευτέρα.

Όπως ανακοίνωσαν την Πέμπτη τα δύο συνδικάτα, μεταξύ των επηρεαζόμενων είναι οι υπεραστικές, περιφερειακές και τοπικές μεταφορές, τα αεροδρόμια και οι υπηρεσίες αυτοκινητοδρόμων.

Στο νοτιοδυτικό κρατίδιο, τα συνδικάτα αναμένουν να ακινητοποιηθεί μεγάλο μέρος των τοπικών και υπεραστικών σιδηροδρομικών, οδικών, αεροπορικών και πλωτών μεταφορών.

Οι τοπικές δημόσιες συγκοινωνίες στη Στουτγάρδη, την Καρλσρούη, το Μπάντεν-Μπάντεν, το Φράιμπουργκ, την Κωνσταντία, το Μανχάιμ, το Έσλινγκεν, το Ουλμ και το Χαϊλμπρόν θα επηρεαστούν.

Τα υπεραστικά και περιφερειακά τρένα καθώς και τα προαστιακά τρένα της Deutsche Bahn και άλλων σιδηροδρομικών εταιρειών δεν αναμένεται επίσης να κυκλοφορήσουν. Αυτό και μόνο είναι πιθανό να επηρεάσει εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους στο κρατίδιο.

Απεργία και στο αεροδρόμιο της Στουτγάρδης

Τα συνδικάτα έχουν επίσης καλέσει σε περαιτέρω στάσεις εργασίας και στο αεροδρόμιο της Στουτγάρδης.

Στο αεροδρόμιο της πρωτεύουσας του κρατιδίου πρόκειται να απεργήσουν οι δημόσιοι υπάλληλοι, το προσωπικό επίγειας εξυπηρέτησης και το προσωπικό ασφαλείας.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο του αεροδρομίου, εξετάζεται ακόμη αν υπό αυτές τις συνθήκες μπορεί να πραγματοποιηθεί καθόλου η κανονική πτητική λειτουργία.

Αρχικά δεν ήταν ακόμη σαφές ποιες συνέπειες θα μπορούσε να έχει η απεργία στην εταιρεία αυτοκινητοδρόμων.

Όλα τα νεότερα για την τεράστια απεργία στη Γερμανία ΕΔΩ!

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης