Γονείς εξοργισμένοι: Σχολείο στέλνει παιδιά στο σπίτι για φόρμες

Ένα σχολείο στη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία επανενεργοποίησε έναν παλιό κώδικα ενδυμασίας. Οι παραβάσεις αντιμετωπίζονται αυστηρά..

Έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που η ανθρωπότητα κάλυπτε τα απόκρυφά της με φύλλα συκής.

Το ίδιο ισχύει και για την εποχή που έπρεπε να φορέσει κανείς τις στολές του πρωσικού στρατού για να αποτίσει φόρο τιμής.

Γεγονός είναι, ωστόσο, ότι οι άνθρωποι στη Γερμανία σήμερα είναι αρκετά ανεκτικοί όσον αφορά τον ενδυματολογικό κώδικα.

Αυτή η ανεκτικότητα του ενδυματολογικού κώδικα, ωστόσο, φαίνεται να αποτελεί αγκάθι για ένα σχολείο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στο Wermelskirchen της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας – τουλάχιστον όσον αφορά το θέμα της αθλητικής φόρμας.

Τα παιδιά στέλνονται στο σπίτι

Όπως αναφέρει το Rp, αυτή τη στιγμή υπάρχει “βροχή” παραπόνων από γονείς των οποίων τα παιδιά όχι μόνο έχουν σταλεί στο σπίτι επειδή δεν συμμορφώνονται με τον επανενεργοποιημένο κώδικα ενδυμασίας από το 2019, αλλά έχουν τιμωρηθεί ακόμη και με κακούς βαθμούς – για το ντύσιμό τους.

Οι φόρμες ανήκουν στον αθλητικό χώρο, σύμφωνα με αυτή τη γνώμη στο αντίστοιχο σχολείο. Μέχρι στιγμής, δεν έχει υπάρξει επίσημη απαγόρευση για τα παντελόνια τζόκινγκ.

Ο άκαμπτος κανονισμός αντιμετωπίζεται με αγανάκτηση από τους γονείς. Σύμφωνα με το Focus, το σχολείο δεν έχει ακόμη σχολιάσει τα παράπονα.

Κεντρική φωτογραφία αρχείου

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης