Ο Τούρκος ιδρυτής της “Bavarian Airlines” είναι μόλις 15 ετών

Ο Adem Karagöz θέλει να ανταγωνιστεί τη Lufthansa με τη δική του αεροπορική εταιρεία, τη “Bavarian Airlines”. Είναι όμως αρκετά μεγάλος για να ιδρύσει μια εταιρεία; Όχι σύμφωνα με ΑΥΤΟ το έγγραφο!

Το BILD έχει στη διάθεσή του μια φωτογραφία της τουρκικής ταυτότητας του νεαρού από το Moers (NRW).

Η ημερομηνία γέννησής του είναι η 5η Σεπτεμβρίου 2007, πράγμα που σημαίνει ότι σύμφωνα με αυτό το έγγραφο ο Karagöz είναι μόλις 15 ετών! Μέχρι τώρα είχε δηλώσει ότι είναι 18 ετών.

Η φωτογραφία τραβήχτηκε από τον Michael Lampel (54). Ο επενδυτής από το Saarland ήθελε να βοηθήσει τον Karagöz και την εταιρεία του.

Η BILD έχει στη διάθεσή της το συμβόλαιο μεταξύ των δύο.

Ο Lampel υποτίθεται ότι θα τον υποστήριζε ως σύμβουλος επιχειρήσεων. Αλλά τώρα ο Lampel θέλει να καταθέσει μήνυση κατά του πρώην συνεργάτη του – “για εμπορική απάτη, χρήση ψευδούς τίτλου και δόλια έγγραφα”.

Lampel: “Ο κ. Karagöz είναι 15 ετών και μας διαβεβαίωσαν γι’ αυτό στον πρώην σύλλογο ταεκβοντό του.

Μου εστάλησαν τα χαρτιά ταυτότητάς του – ένα ψεύτικο από τα Ηνωμένα Έθνη και το πραγματικό από την Τουρκία – από έναν επιχειρηματικό συνεργάτη. Σύμφωνα με την ημερομηνία γέννησής του στην τουρκική ταυτότητα, είναι 15 ετών”.

Εκρηκτικό: κάποιος είναι πλήρως νομικά ικανός μόνο στην ηλικία των 18 ετών. Ένας λόγος για τον οποίο η Bavarian Airlines GmbH δεν έχει καν ιδρυθεί ακόμη;

Αυτό δεν είναι το μόνο ψέμα που φέρεται να είπε ο Karagöz Lampel: “Σε ένα πιστοποιητικό ίδρυσης της εταιρείας Bavarian Airlines που έχω, ισχυρίστηκε ότι έχει διδακτορικό”.

Ο Adem Karagöz ήθελε να ξεκινήσει τη δική του Bavarian Airlines από το Μόναχο με δώδεκα αεροσκάφη Embraer E195-E2.

Οι προορισμοί του θα ήταν οι ακόλουθοι: Α: “Βιέννη, Άμστερνταμ, Λονδίνο, Βερολίνο, Ντίσελντορφ και Μιλάνο”.

Η απογείωση θα γινόταν στα τέλη του 2023. Αλλά η Karagöz δεν έχει ακόμη καν σύμβαση με το αεροδρόμιο του Μονάχου.

Ένας εκπρόσωπος: “Μέχρι στιγμής έχει γίνει μόνο μία συζήτηση μεταξύ μας”.

Αλλά ο Karagöz έχει πολλά χρέη – λέει ο Michael Lampel: “Ο κ. Karagöz χρωστάει σε μένα και σε άλλες εταιρείες καθώς και στην Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας περίπου 500.000 ευρώ.

Στην αρχή, έκλεινα πτήσεις και ξενοδοχεία για εκείνον και τους επιχειρηματικούς του εταίρους. Εξάλλου, η εταιρεία του δεν είχε ακόμη τραπεζικό λογαριασμό”.

Ο Λάμπελ συνεχίζει: “Μετά από επτά εβδομάδες, συγκεντρώθηκαν 25.000 ευρώ. Επιπλέον, μου χρωστάει ακόμη 20.000 ευρώ για την ωριαία αμοιβή μου.

Του έστειλα δύο τιμολόγια, τα οποία δεν πλήρωσε. Επίσης, δεν πλήρωσε τιμολόγια από τους συνεργάτες του δικτύου μου ύψους 150.000 ευρώ”.

Ένα μεγάλο μέρος – 300.000 ευρώ – το χρωστούσε ο Karagöz σε μια αεροπορική εταιρεία από τη Μάλτα.

Lampel: “Πρόκειται για τρεις μηνιαίες πληρωμές των 100 000 ευρώ η καθεμία για διάφορες υπηρεσίες, όπως η δημιουργία της επιχείρησης ή η ανάπτυξη εγγράφων”.

Με αυτές τις αποκαλύψεις, το όνειρο της πτήσης γίνεται μια μακρινή ανάμνηση για τον Karagöz – ειδικά από τη στιγμή που προφανώς δεν έφτασε καν πολύ μακριά.

Lampel: “Ζει στο Moers με τον πατέρα του πάνω από μια αντιπροσωπεία αυτοκινήτων”.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.