Βρείτε το λάθος: Η Edeka διασκεδάζει τους χρήστες του Ίντερνετ

Πρέπει να κοιτάξετε πολύ προσεκτικά για να εντοπίσετε το λάθος: ένας πελάτης το έκανε, κάνοντας ακόμη και την Edeka να προβληματιστεί..

Όλοι όσοι πηγαίνουν για ψώνια στο σούπερ μάρκετ ελέγχουν κάθε τόσο τα προϊόντα που βάζουν στο καρότσι τους.

Δεν υπάρχουν βαθουλώματα στα μήλα; Είναι το τυρί παστεριωμένο; Και τα πατατάκια έχουν όντως τόσες θερμίδες όσες φοβούνται;

Όμως ελάχιστοι αγοραστές είναι τόσο σχολαστικοί όσο ο πελάτης της Edeka Carsten Schmittgen. Παρατήρησε κάτι που ακόμη και η αλυσίδα σούπερ μάρκετ παρατήρησε μόνο μετά από αρκετές ματιές.

Ένα λάθος που δεν είναι άμεσα προφανές

“Μια ανόητη ερώτηση: Έπαιζαν με τις εκτυπωτικές μηχανές μετά το χριστουγεννιάτικο πάρτι;”, σχολιάζει ο πελάτης στην ανάρτησή του στη σελίδα της Edeka στο Facebook.

Σε αυτό: μια φωτογραφία μιας συσκευασία γιαουρτιού “Gut & Günstig”, της μάρκας του σούπερ μάρκετ.

“Τι ακριβώς δεν πάει καλά με την εκτύπωση;”, ρωτάει ο υπεύθυνος των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης που έχει βάρδια και παίρνει μια υπόδειξη από τον πελάτη: “Μέχρι πότε πρέπει να το φάω;”.

Ημερομηνία λήξης 30.02.2023 – ποιο είναι το πρόβλημα;

Αλλά στην Edeka δεν φαίνεται να παρατηρούν τίποτα και δηλώνουν: “Η ημερομηνία λήξης είναι η 30.02.2023”.

Προφανώς σύμφωνα με το σύνθημα: “Αυτό είναι ακόμα μακριά, δεν υπάρχει λόγος να παραπονιέσαι. Αλλά ο πελάτης επιμένει: “Τότε δείτε το ημερολόγιο στο γραφείο σας.

Τώρα γίνεται επιτέλους σαφές στον υπάλληλο: ακόμη και αν το 2023 ήταν δίσεκτο έτος, αυτή η ημερομηνία δεν θα υπήρχε. Ο Φεβρουάριος τελειώνει το αργότερο στις 28 του μηνός φέτος.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης