Αεροπορική σύνδεση Ιωαννίνων – Μονάχου ζητά η Ηπειρωτική Κοινότητα

Με επιστολή στον Περιφερειάρχη Ηπείρου αλλά και στην Aegean η Ηπειρωτική Κοινότητα Μονάχου ζητά την αεροπορική σύνδεση με τα Γιάννινα.

Όπως σημειώνει στην επιστολή της περίπου 10.000 Έλληνες στην ευρύτερη περιοχή του Μονάχου έχουν καταγωγή από την Ήπειρο ενώ εκατοντάδες είναι οι φοιτητές που σπουδάζουν στα Πανεπιστήμια των Ιωαννίνων και της Ηπείρου.

Παράλληλα χιλιάδες συνταξιούχοι μοιράζουν το χρόνο τους σε Γερμανία και Ήπειρο.

Η μοναδική αεροπορική σύνδεση Βαυαρίας – Ηπείρου είναι το Άκτιο με πτήσεις τσάρτερ που αφενός είναι για περιορισμένο χρονικό διάστημα αφετέρου οι τιμές των εισιτηρίων είναι ιδιαίτερα υψηλές για κάποιον που θέλει να κάνει περισσότερα δρομολόγια.

Η άλλη δυνατότητα μέσω Αθηνών είναι και ιδιαίτερα χρονοβόρα και υπάρχουν δυσκολίες στις ανταποκρίσεις.

Η Κοινότητα προτείνει η Aegean να εξετάσει τη δυνατότητα δρομολόγησης πτήσεων (έστω δυο φορές την εβδομάδα) από Μόναχο – Ιωάννινα.

Πηγή: epiruspost.gr

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.