Προσοχή-Μόναχο: Η αστυνομία ψάχνει άνδρα με ψυχολογικά προβλήματα

Ένας 22χρονος αγνοείται στο Μόναχο. Η αστυνομία βλέπει σημάδια ψυχολογικών προβλημάτων στον Dana Shaker Khudadad…

Η αστυνομία αναζητά τον Dana Shaker Khudadad, ο οποίος εξαφανίστηκε στο Μόναχο. Εικάζεται ότι ο νεαρός είχε ψυχολογικά προβλήματα, γράφει η αστυνομία.

“Η αστυνομία έλαβε αυτές τις πληροφορίες από γνωστούς του 22χρονου που ζουν στο εξωτερικό και είχαν επαφή μαζί του μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης”.

Μια υποψία που επρόκειτο να επαληθευτεί: “Κατά τη διάρκεια επόμενης έρευνας στη διεύθυνση κατοικίας στην περιοχή Harlaching, βρέθηκαν και πάλι ενδείξεις για πιθανό ψυχολογικό πρόβλημα του 22χρονου”.

22χρονος δεν είναι στο σπίτι

Ωστόσο, δεν βρέθηκε στο διαμέρισμά του. Από τότε αγνοείται. Περιγράφεται ως λεπτός και με σκούρα, κυματιστά μαλλιά. Μπορεί να φοράει γυαλιά.

Αν ο 22χρονος βρεθεί ή αν υπάρχει οποιαδήποτε πληροφορία για το πού βρίσκεται, η αστυνομία ζητά να καλέσει αμέσως τον αριθμό έκτακτης ανάγκης 110 ή το πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης