Ειδήσεις

Γυναίκα έπεσε σε νεκροταφείο και απαιτεί αποζημίωση από δήμο

Photo of author

By Νικόλαος Σκριτλής

Μετά από πτώση σε νεκροταφείο – γυναίκα απαιτεί υψηλή αποζημίωση για πόνο και ταλαιπωρία από την πόλη του Μονάχου…

Μετά από πτώση σε δημοτικό νεκροταφείο στο Μόναχο, μια γυναίκα απαιτεί από την πόλη 15.000 ευρώ στο δικαστήριο.

Το περιφερειακό δικαστήριο I του Μονάχου ασχολήθηκε με την αγωγή την προηγούμενη εβδομάδα.

Γυναίκα διεκδικεί αποζημίωση 15.000 ευρώ για πόνο και ταλαιπωρία

Η γυναίκα από το Μόναχο διεκδικεί αποζημίωση επειδή τον Αύγουστο του 2021, πηγαίνοντας στον τάφο των πεθερικών της, έπεσε με ένα ποτιστήρι στο χέρι και υπέστη περίπλοκο τραυματισμό στο πόδι της.

Πάτησε σε μια τρύπα που δεν ήταν ορατή λόγω της βλάστησης και στραμπούληξε τον αστράγαλό της, όπως ανακοίνωσε το δικαστήριο, σύμφωνα με το dpa.

Η ενάγουσα υποβλήθηκε σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις και, σύμφωνα με το δικαστήριο, εξακολουθεί να πάσχει από “μετατραυματικό επεισόδιο”, “το οποίο μπορεί να απαιτήσει περαιτέρω χειρουργική θεραπεία”.

Ζητά αποζημίωση για πόνο και ταλαιπωρία ύψους τουλάχιστον 15.000 ευρώ και διεκδικεί “αποζημίωση για τη διαχείριση του νοικοκυριού” ύψους περίπου 3.600 ευρώ.

Ζητά επίσης από την πόλη να αναλάβει την υποχρέωση να την αποζημιώσει για όλες τις υλικές και άυλες μελλοντικές ζημίες που προκύπτουν από το ατύχημα.

Πολύπλοκος τραυματισμός που υπέστη στο δρόμο προς τον τάφο

Η εναγόμενη δημοτική αρχή αρνήθηκε την πορεία των γεγονότων που οδήγησαν στο ατύχημα, δηλώνοντας ότι τα χόρτα στο σημείο του ατυχήματος κουρεύονταν τακτικά και ότι, επιπλέον, υπήρχε μόνο μια πολύ περιορισμένη υποχρέωση ασφάλειας μακριά από τα μονοπάτια.

Επειδή τα μέρη δεν κατέληξαν σε φιλική συμφωνία, η διαδικασία θα συνεχιστεί.

Κεντρική φωτογραφία αρχείου

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

Μάθετε για την πιο δύσκολη κλοπή Maibaum στη Γερμανία

Λιγότερο φυσικό αέριο για τα γερμανικά νοικοκυριά το 2022