Γερμανία: Γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά σε σύγκρουση με έλκηθρο

Ένας αναβάτης από έλκηθρο χτύπησε μια γυναίκα στο Ολυμπιακό Πάρκο και την τραυμάτισε σοβαρά. Η πυροσβεστική υπηρεσία του Μονάχου χρειάστηκε να επέμβει για μια περίπλοκη διάσωση.

Μια 51χρονη γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά σε ατύχημα με έλκηθρο στο Μόναχο. Ένας οδηγός έλκηθρου συγκρούστηκε μαζί της στο Ολυμπιακό Πάρκο.

Ατύχημα με έλκηθρο στο Ολυμπιακό Πάρκο του Μονάχου – γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά

Ένας παρευρισκόμενος που έτυχε να είναι παρών παρατήρησε το ατύχημα το βράδυ της Κυριακής και ειδοποίησε τον αριθμό έκτακτης ανάγκης 112.

Στη συνέχεια, οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης μετέβησαν στον τόπο του ατυχήματος και περιέθαλψαν τη γυναίκα.

Ωστόσο, η διάσωση της τραυματία αποδείχθηκε δύσκολη.

Καθώς ήταν πολύ ολισθηρό το σημείο και το πλησιέστερο καθαρισμένο πεζοδρόμιο βρισκόταν μακριά, οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης κάλεσαν την πυροσβεστική για βοήθεια.

Η πυροσβεστική την διασώζει με φορείο και τη μεταφέρει στο νοσοκομείο

Οι πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο τοποθέτησαν την 51χρονη γυναίκα σε φορείο. Προσάρμοσαν σχοινιά στο φορείο και μπόρεσαν να κατεβάσουν τη γυναίκα με ελεγχόμενο τρόπο.

Μόλις κατέβηκε, η σοβαρά τραυματισμένη γυναίκα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείου του Μονάχου.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης