Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Χόκεϊ επί Πάγου στη Γερμανία;

Η Γερμανία υπέβαλε αίτηση για να φιλοξενήσει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Χόκεϊ επί πάγου του 2027. Πιθανοί τόποι διεξαγωγής θα μπορούσαν τότε να είναι το Ντίσελντορφ και η Κολωνία.

Η Γερμανική Ομοσπονδία Χόκεϊ επί Πάγου (DEB) υπέβαλε αίτηση για τη διοργάνωση του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Χόκεϊ επί Πάγου της IIHF το 2027.

Εκτός από το Μανχάιμ και το Μόναχο, η Κολωνία και το Ντίσελντορφ είναι επίσης υποψήφιες ως πιθανοί χώροι διεξαγωγής.

Σε περίπτωση που η Γερμανία φιλοξενήσει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, αυτό θα διεξαχθεί σε δύο γήπεδα. Στην Κολωνία, οι αγώνες θα διεξαχθούν στην Lanxess Arena.

Ο επικεφαλής της αρένας Stefan Löcher ήταν υπερήφανος: “Έχουμε ήδη καταφέρει να δείξουμε τρεις φορές ότι μπορούμε να κυριαρχήσουμε σε αυτό το μεγάλο, διεθνώς γεγονός μαζί με το DEB, με όλες τις συνθήκες και τις προκλήσεις”.

Το αν το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2027 θα διεξαχθεί στη Γερμανία θα αποφασιστεί τον Μάιο. Μόνο τότε θα καταστεί σαφές σε ποιες γερμανικές πόλεις θα διεξαχθούν οι αγώνες.

Εκτός από τη Γερμανία, αίτηση έχει υποβάλει και το Καζακστάν. Η νορβηγική ένωση απέσυρε επίσημα την αίτησή της πριν από λίγες ημέρες.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης