Σερβία: Ο Πρόεδρος χαιρετούσε το πλήθος χωρίς να υπάρχει ψυχή (Βίντεο)

Έγινε και αυτό. Ο πρόεδρος της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς κουνούσε το χέρι του σε χαιρετισμό όπως κάνουν όλοι οι πολιτικοί πριν μιλήσουν στα πλήθη, αλλά δεν υπήρχε ούτε ένας άνθρωπος.

Ο Πρόεδρος της Σερβίας, ανέβασε την έννοια «πολιτικός» σε άλλο επίπεδο. Τι Μαυρογιαλούρος και τι βουλευτής Καλοχαιρέτας. Ο άνθρωπος έσπασε τα κοντέρ.

Πήγε να εγκαινιάσει μια νέα σιδηροδρομική γραμμή και μάλλον περίμενε ότι ο κόσμος θα συνωστίζεται στις αποβάθρες για να τον επευφημήσει.

Κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Οι αποβάθρες όχι απλά δεν είχαν κόσμο, ήταν άδειες. Δεν είχε πάει ψυχή. Ο Σέρβος Πρόεδρος είναι μέσα στο τρένο που περνάει από τις αποβάθρες και χαιρετάει.

Χαιρετούσε τα… πλήθη

Ποιον χαιρετάει κανείς δεν κατάλαβε και όμως εκείνος συνέχιζε να χαιρετάει και να χαιρετάει, ακόμη και όταν το τρένο έφυγε από τις αποβάθρες και πέρασε μέσα από ένα πάρκο, που ούτε εκεί υπήρχε ψυχή.

Και όμως ο Πρόεδρος δεν σταμάτησε να χαιρετάει.

Όλα αυτά θα μπορούσε να μην τα μάθει κανείς. Όμως η κάμερα που είχε φέρει μαζί του ο Πρόεδρος και απαθανάτιζε τα εγκαίνια, κατέγραψε τόσο τους χαιρετισμούς στο κενό όσο και τις άδειες αποβάθρες.

Πηγή: in.gr

Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.