Βάδη-Βυρτεμβέργη: Έρχονται οι Νύχτες εγκλήματος της Στουτγάρδης

Βάδη-Βυρτεμβέργη: Έρχονται οι Νύχτες εγκλήματος της Στουτγάρδης

Ελάτε στην πόλη της Στουτγάρδης καθώς μεταμορφώνεται σε τόπο εγκλήματος κατά τη διάρκεια των Νυχτών Εγκλήματος της Στουτγάρδης.

Αυτό το φεστιβάλ διάρκειας δύο εβδομάδων περιλαμβάνει διάφορες εκδηλώσεις, οι οποίες περιστρέφονται γύρω από τα θέματα του εγκλήματος, των μυστηρίων και των ανθρωποκτονιών, ιδανικές για μια τρομακτική βραδιά με φίλους και οικογένεια.

Ασυνήθιστες εκδηλώσεις σε ασυνήθιστους χώρους

Το φεστιβάλ θα ξεκινήσει με ένα θεατρικό έργο βασισμένο στο θρίλερ On Phone Murder του μετρ του είδους, Άλφρεντ Χίτσκοκ.

Μετά τη θεατρική παράσταση, θα ακολουθήσει ένα πάρτι πρεμιέρας γι’ αυτό το υπέροχο γεγονός.

Επιπλέον, αναγνώσεις θα πραγματοποιηθούν σε ενδιαφέροντες χώρους, όπως ένα τούνελ, εργοτάξια, νοσοκομεία και δημοφιλή νυχτερινά κέντρα σε όλη την πόλη.

Το φεστιβάλ θα ολοκληρωθεί με μια τελετή βράβευσης των καλύτερων αστυνομικών μυθιστορημάτων της φετινής χρονιάς, τα οποία θα ανακοινωθούν στον ιστότοπο τη βραδιά της πρεμιέρας.

Το φεστιβάλ διοργανώνει επίσης τις Νύχτες Παιδικού Εγκλήματος, οι οποίες αποτελούνται από ένα πλήρες πρόγραμμα για παιδιά ηλικίας 6-12 ετών.

Υπάρχουν διάφορες τιμές για κάθε μία από τις εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται σε διαφορετικούς χώρους.

Το πλήρες πρόγραμμα μπορείτε να το βρείτε στον ιστότοπο, αλλά φροντίστε να το ελέγξετε σύντομα, καθώς τα εισιτήρια είναι περιορισμένα.

Συμμετοχή στις Νύχτες Εγκλήματος της Στουτγάρδης

Οι χώροι διεξαγωγής των Νυχτών Εγκλήματος της Στουτγάρδης βρίσκονται ως επί το πλείστον κοντά σε σταθμούς μέσων μαζικής μεταφοράς, συμπεριλαμβανομένων των λεωφορείων και των U-Bahns.

Δεδομένου ότι η στάθμευση μπορεί να είναι δύσκολη, είναι ευκολότερο να ταξιδέψετε με τα μέσα μαζικής μεταφοράς παρά με αυτοκίνητο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα εισιτήρια, τους χώρους διεξαγωγής και τη συνολική εκδήλωση, επισκεφθείτε τον επίσημο ιστότοπο.

Πληροφορίες

Πότε: 17 Μαρτίου 2023 – 31 Μαρτίου 2023

Που: Σε διάφορες τοποθεσίες της Στουτγάρδης

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης