Στη Βαυαρία τα περισσότερα κρούσματα σε όλη τη Γερμανία

Η συχνότητα εμφάνισης των κρουσμάτων κορωνοϊού στη Βαυαρία αυξήθηκε και πάλι ελαφρώς.

Την Πέμπτη, το Ινστιτούτο Robert Koch (RKI) εξέδωσε τον αριθμό 1.782,1 – 17,3 περισσότερα από την προηγούμενη ημέρα.

Η Βαυαρία είναι έτσι το ομόσπονδο κρατίδιο με τον υψηλότερο δείκτη επίπτωσης. Σε εθνικό επίπεδο, η τιμή την Πέμπτη ήταν 1.385,1.

Η περιφέρεια της Κάτω Βαυαρίας Regen είναι η πρώτη σε εθνικό επίπεδο με τιμή 2.787,4.

Ωστόσο, η σημασία των δεδομένων θεωρείται περιορισμένη. Οι εμπειρογνώμονες υποθέτουν ότι υπάρχει μεγάλος αριθμός περιστατικών που δεν καταγράφονται στα δεδομένα του RKI.

Κατά συνέπεια, οι δυνατότητες τεστ και οι υγειονομικές αρχές βρίσκονται στα όριά τους σε πολλά μέρη και οι επαφές παρακολουθούνται μόνο σε περιορισμένο βαθμό.

Επιπλέον, ο αριθμός των ατόμων που δεν έχουν πλέον επιβεβαιώσει τη μόλυνση τους με τεστ PCR είναι πιθανό να αυξηθεί – η μόλυνση δεν περιλαμβάνεται επομένως στις επίσημες στατιστικές.

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Γερμανία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.