Γερμανία: Έκαναν σεξ σε πάρκινγκ και χάλασαν ξένο αυτοκίνητο

Ένα ζευγάρι έκανε σεξ πάνω σε ένα αυτοκίνητο σε έναν πολυώροφο χώρο στάθμευσης. Ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου μήνυσε τον διαχειριστή του χώρου στάθμευσης για αποζημίωση.

Όταν ο άνδρας στάθμευσε τη Mercedes του σε έναν πολυώροφο χώρο στάθμευσης στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της Κολωνίας τον Ιούλιο του 2021, μάλλον δεν περίμενε ότι αυτό θα οδηγούσε σε δικαστική διαμάχη ενώπιον του περιφερειακού δικαστηρίου της Κολωνίας.

Αφού έφυγε από το κτίριο γύρω στις 6 το απόγευμα, ένα ζευγάρι φαίνεται ότι αποσύρθηκε στον χώρο στάθμευσης του πολυώροφου κτιρίου για λίγη ερωτική επαφή.

Το ζευγάρι επέλεξε το αυτοκίνητο του άνδρα ως τόπο για το ραντεβού τους – και αυτό υπέστη ζημιές κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής: το χρώμα στην πόρτα του συνοδηγού είχε σπάσει σε ένα σημείο, ενώ υπήρχαν γρατσουνιές και βαθουλώματα στο καπό.

Το ζεύγος δεν μπορούσε να ταυτοποιηθεί

Η προφανώς άγρια δραστηριότητα είχε ως αποτέλεσμα περαιτέρω ζημιές. Για παράδειγμα, το κάλυμμα του του εξωτερικού καθρέφτη είχε αποκολληθεί.

Ως εκ τούτου, ο ιδιοκτήτης της Mercedes μήνυσε τον διαχειριστή του χώρου στάθμευσης.

Αυτό που μπορεί να ακούγεται σαν ένα επιπόλαιο αστείο υποστηρίζεται από στοιχεία: Η κάμερα παρακολούθησης του χώρου στάθμευσης είχε καταγράψει δύο άγνωστα άτομα να μπαίνουν στο χώρο στάθμευσης τη νύχτα, να κάνουν σεξ στο καπό του αυτοκινήτου και στη συνέχεια να εξαφανίζονται ξανά.

Παρά τα πλάνα, οι δύο δεν μπόρεσαν να αναγνωριστούν.

Υλικές ζημιές σχεδόν 5.000 ευρώ

Σύμφωνα με το Περιφερειακό Δικαστήριο, ο ενάγων “υπέστη υλικές ζημιές ύψους 4.676,36 ευρώ ως αποτέλεσμα των επεισοδίων στο όχημά του”. Ο

ιδιοκτήτης του οχήματος απαίτησε το ποσό αυτό από τον διαχειριστή του χώρου στάθμευσης.

Ζητούσε επίσης από τον διαχειριστή του χώρου στάθμευσης να του επιστρέψει μελλοντικές ζημίες και να καταβάλει τα έξοδα του δικηγόρου.

Σύμφωνα με την Michaela Brunssen, εκπρόσωπο του Περιφερειακού Δικαστηρίου, ήταν ευθύνη των υπαλλήλων του χώρου στάθμευσης να παρακολουθούν συνεχώς τις καταγραφές των καμερών παρακολούθησης και να “αποτρέπουν άμεσα τέτοιου είδους ενέργειες”.

Ωστόσο, το περιφερειακό δικαστήριο της Κολωνίας έκρινε ότι ο ενάγων δεν δικαιούται αποζημίωση.

Ο διαχειριστής του πολυώροφου χώρου στάθμευσης δεν ήταν υποχρεωμένος να διατηρεί τις κάμερες υπό συνεχή παρακολούθηση.

Οι κάμερες είχαν πολύ περισσότερο κατασταλτική λειτουργία. Οι καταγραφές μπορούσαν να βοηθήσουν στην εξιχνίαση εγκληματικών πράξεων, αλλά δεν μπορούσαν πάντα να τις αποτρέψουν.

Η κάμερα βιντεοσκοπούσε το ζευγάρι για εννέα λεπτά

Επιπλέον, σύμφωνα με την επιχειρηματολογία, οι κάμερες κατέγραψαν το ζευγάρι να κάνει σεξ στο καπό για “μόνο” εννέα λεπτά.

Σε αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα, η ανακάλυψη του περιστατικού δεν ήταν απαραίτητα αναμενόμενη.

Ο ενάγων είχε αντιταχθεί στο σημείο αυτό κατά την ακρόαση: Σύμφωνα με τον ίδιο, “τα γεγονότα γύρω από το αυτοκίνητό του διήρκεσαν αρκετές ώρες”.

Το δικαστήριο, ωστόσο, απέρριψε τη δήλωση αυτή ως καθυστερημένη. Ο ενάγων θα έπρεπε να το είχε σημειώσει αυτό σε προηγούμενο στάδιο.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.