Γερμανία: Άγνωστος πέταξε καροτσάκι στις γραμμές του S-Bahn

Ένας άνδρας πέταξε ένα καροτσάκι στις γραμμές στο σταθμό Freising το βράδυ της Δευτέρας, με αποτέλεσμα ο μηχανοδηγός του τρένου να αναγκαστεί να κάνει στάση έκτακτης ανάγκης. Οι επιβάτες δεν τραυματίστηκαν.

Όταν η αμαξοστοιχία S1 έφτασε στο σταθμό Freising, ο οδηγός παρατήρησε ένα αντικείμενο που βρισκόταν στις γραμμές: ένα τρόλεϊ (καροτσάκι), όπως αυτά που χρησιμοποιούνται για τη μεταφορά εμπορευμάτων σε πολλούς σταθμούς.

Freising: Έκτακτη πέδηση του S-Bahn λόγω αντικειμένου στη γραμμή

Σύμφωνα με την Ομοσπονδιακή Αστυνομία, κάποιος έσπρωξε το αντικείμενο στις ράγες γύρω στις 8.45 μ.μ. το βράδυ της Δευτέρας και στη συνέχεια έφυγε τρέχοντας – χωρίς να αναγνωριστεί.

Ο μηχανοδηγός του τρένου ενεργοποίησε φρένο έκτακτης ανάγκης, αλλά παρόλα αυτά συγκρούστηκε και το έσπρωξε “αρκετά μέτρα μπροστά του”, σύμφωνα με την αστυνομία.

Στο τρένο επέβαιναν εκείνη τη στιγμή περίπου 15 επιβάτες, οι οποίοι δεν έπαθαν τίποτα.

Το ίδιο το τρένο υπέστη ζημιές στη βαφή – η αστυνομία δεν είναι ακόμη σε θέση να εκτιμήσει την έκταση των ζημιών.

Διερευνούν τώρα την επικίνδυνη παρέμβαση στην κυκλοφορία των σιδηροδρόμων και αναλύουν τις εικόνες από τις κάμερες παρακολούθησης.

Η αστυνομία θέλει επίσης να μάθει σε ποιον ανήκει και γιατί έμεινε ανασφάλιστο.

Κεντρική φωτογραφία αρχείου

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης