Γερμανία: Φυγάδες κάνουν τους νεκρούς μπροστά στην αστυνομία

Προσπαθώντας να ξεφύγουν από την αστυνομία, δύο ύποπτοι στη Θουριγγία απλώς έκαναν τους νεκρούς στο αυτοκίνητό τους! Αλλά είναι κρίμα που οι αξιωματικοί δεν έφυγαν..

Ας προχωρήσουμε βήμα προς βήμα: Την Κυριακή το πρωί, η αστυνομία θέλησε να σταματήσει ένα Audi κατά τη διάρκεια ενός ελέγχου της κυκλοφορίας στην περιοχή Azmannsdorf της Ερφούρτης.

Αντί να σταματήσει, ο οδηγός πάτησε γκάζι και τράπηκε σε φυγή. Οι αστυνομικοί εξαπέλυσαν αμέσως ανθρωποκυνηγητό.

Λίγο αργότερα, ανακάλυψαν ξανά το αυτοκίνητο που έψαχναν, σκοτεινό και παρκαρισμένο.

“Το αυτοκίνητο ήταν κλειδωμένο από μέσα. Δύο άνθρωποι ήταν ξαπλωμένοι μπρούμυτα στον πίσω χώρο προσποιούμενοι τους νεκρούς”, εξήγησε εκπρόσωπος της αστυνομίας του κρατιδίου της Θουριγγίας.

“Μόνο μετά από επανειλημμένες απειλές της αστυνομίας ότι θα ανοίξει το όχημα με τη βία, απελευθερώθηκε η κλειδαριά.”

Αναστημένοι από τους νεκρούς, οι άνδρες υποβλήθηκαν στη συνέχεια σε έλεγχο

Και ποιος θα το φανταζόταν – οι άνδρες της Ερφούρτης, οι οποίοι ήταν γνωστοί στην αστυνομία, δεν ήταν εντελώς στα καλά τους.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, και οι δύο ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών. Φυσικά, κανένας τους δεν έγινε επικίνδυνος, καθώς κανείς τους δεν είχε έγκυρη άδεια οδήγησης ούτως ή άλλως.

Τελικά, ήταν πιο άνετα από ό,τι στο πίσω κάθισμα του Audi: τους επέτρεψαν να έρθουν μαζί τους στο ζεστό αστυνομικό τμήμα της νότιας Ερφούρτης.

Μετά από εξέταση αίματος, αφέθηκαν τελικά ελεύθεροι “με ένα πληθώρα διαφόρων κατηγοριών”, σύμφωνα με την αστυνομία.

Ίσως οι 42χρονοι σύντομα να βρουν μια καλύτερη τακτική από το να παριστάνουν τους νεκρούς για να εξηγήσουν στους αστυνομικούς για το κλεμμένο ηλεκτρονικό σκούτερ από εταιρεία ενοικίασης που βρισκόταν στο αυτοκίνητο…

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης