Νέο πρόγραμμα για το Pferd International München 2023

Υπάρχει κάτι για όλους στο “Pferd International München”: είτε πρόκειται για ιππική δεξιοτεχνία, είτε για άλματα – η ποικιλία είναι μεγάλη…

Είτε είναι γνώστης είτε όχι. Κάθε χρόνο, τα δημοφιλή αγωνίσματα του “Pferd International München” προκαλούν ενθουσιασμό στους επισκέπτες – και κόβουν την ανάσα σε πολλούς.

Η ιππασία, η δεξιοτεχνία, το άλμα κ.α. αποτελούν μέρος του εντυπωσιακού προγράμματος της παραδοσιακής εκδήλωσης εδώ και τέσσερις δεκαετίες.

Επί τέσσερις ημέρες, διεθνώς αναγνωρισμένοι αθλητές προσφέρουν συγκινήσεις με τις ικανότητές τους.

Διακεκριμένοι αναβάτες της ιππικής δεξιοτεχνίας, όπως η εννέα φορές Παγκόσμια Πρωταθλήτρια και επτά φορές Ολυμπιονίκης Isabell Werth ή η Πρωταθλήτρια Ευρώπης Jessica von Bredow-Werndl, θα εμπλουτίσουν επίσης το φεστιβάλ με την παρουσία τους και θα αναμετρηθούν σε διάφορους αγώνες στο υψηλότερο επίπεδο στην αρένα ιππικής δεξιοτεχνίας Gut Wettlkam στο Otterfing.

Επιπλέον, στο Ολυμπιακό Στάδιο Ιππασίας θα παρουσιαστεί ένα νέο εμπνευσμένο πρόγραμμα επιδείξεων.

Μια εμπορική περιήγηση με περίπου 200 εκθέτες θα ολοκληρώσει την αθλητική εμπειρία, με τα πάντα, από μόδα μέχρι γαστρονομικές απολαύσεις.

Πού και πότε;

Από Πέμπτη, 18 έως Κυριακή μέχρι 21 Μαΐου, Olympia-Reitanlage, Landshamer Straße 11, πληροφορίες για το πρόγραμμα διατίθενται στη διεύθυνση www.pferdinternational.de, εισιτήρια από 25 ευρώ στη διεύθυνση www.ticketmaster.de.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης