Στουτγάρδη: Άνδρας θέλει πίσω τα χρήματα μετά το σεξ

Ένας 25χρονος άνδρας ήθελε πίσω τα χρήματά του αφού είχε κάνει σεξ με μια εργαζόμενη στον χώρου του σεξ. Η γυναίκα αντιστάθηκε. Στο τέλος, χρειάστηκε να επέμβει η αστυνομία.

Το βράδυ του Σαββάτου ξέσπασε καυγάς σε οίκο ανοχής στην Leonhardstraße στη Στουτγάρδη. Σύμφωνα με την αστυνομία, χρειάστηκε να επέμβει δύο φορές.

Την πρώτη φορά, ένας 25χρονος πελάτης κάλεσε ο ίδιος την αστυνομία. Ήταν δυσαρεστημένος με τις σεξουαλικές υπηρεσίες και απαίτησε τα χρήματά του πίσω.

Η αστυνομία προσπάθησε να διευθετήσει τη διαφορά, οπότε ο νεαρός αποχώρησε χωρίς χρήματα προς το παρόν. Αλλά ο δυσαρεστημένος πελάτης άλλαξε γνώμη.

Μόλις μια ώρα μετά τον καυγά, επέστρεψε στον οίκο ανοχής, εισέβαλε στο δωμάτιο της 20χρονης εργαζόμενης με την οποία είχε διαφωνήσει και προσπάθησε να της κλέψει τα χρήματά της.

Όταν η γυναίκα αντιστάθηκε, ο άνδρας φέρεται να τη χαστούκισε και να χτύπησε το πόδι.

Το προσωπικό ασφαλείας που βρισκόταν στο χώρο είδε την επίθεση και κράτησε τον άνδρα μέχρι να φτάσει για δεύτερη φορά η αστυνομία.

Αυτή τη φορά έπρεπε να πάει στο αστυνομικό τμήμα.

Κεντρική φωτογραφία αρχείου

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.