Χιλιάδες άνθρωποι διαμαρτύρονται στη Βαυαρία εναντίων των μέτρων

Για άλλη μια φορά, μεγάλος αριθμός ανθρώπων βγήκε στους δρόμους στη Βαυαρία το βράδυ της Δευτέρας κατά της πολιτικής της πανδημίας.

Σε ολόκληρη τη Βαυαρία, συνολικά πάνω από 10.000 άτομα διαμαρτυρήθηκαν σε περίπου 200 συγκεντρώσεις, σύμφωνα με έρευνα του αρχηγείου της αστυνομίας. “Όλα κύλησαν ειρηνικά”, είπαν το βράδυ. Ωστόσο, υπήρξαν ορισμένες παραβάσεις της υποχρέωσης χρήσης μασκών.

Στη Νυρεμβέργη, περίπου 4.500 άτομα διαδήλωσαν κατά των μέτρων, σύμφωνα με την αστυνομία. Στο Ansbach, η αστυνομία ανέφερε περίπου 3.000 συμμετέχοντες, στο Bamberg περίπου 2.000, στο Kempten περίπου 1.800, στο Landshut 1.500 και στο Augsburg περίπου 1.200.

Σε πολλά μέρη, η αστυνομία ανέφερε ομάδες δεκάδων ή αρκετών εκατοντάδων ατόμων.

Στο Bamberg, περίπου 1000 άτομα συμμετείχαν σε διαδήλωση κατά των “θεωριών συνωμοσίας και δεξιόφρονων κινημάτων”. Παρόμοιες διαδηλώσεις έγιναν και αλλού, αλλά με πολύ λιγότερους συμμετέχοντες.

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Γερμανία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.