Σε υψηλό 40 και πλέον ετών το ανεκτέλεστο των βιομηχανικών παραγγελιών

Το ανεκτέλεστο υπόλοιπο των βιομηχανικών παραγγελιών της Γερμανίας είναι το υψηλότερο των τελευταίων 40 και πλέον ετών, και θα μπορούσε να δώσει ώθηση στην οικονομία εάν χαλαρώσουν τα σημεία συμφόρησης στον εφοδιασμό, ανέφερε το ινστιτούτο Ifo.

Δεν υπήρξε ποτέ τόσο μεγάλο ανεκτέλεστο υπόλοιπο από το 1969 που το Ifo ξεκίνησε να κρατάει αρχείο για αυτό, ανέφερε ο επικεφαλής του ινστιτούτου, Timo Wollmershaeuser.

Οι νέες παραγγελίες στους τελευταίους μήνες, συχνά δεν μπορούσαν να διεκπεραιωθούν λόγω ελλείψεων σε πρώτες ύλες, τόνισε.

«Εάν τα προβλήματα επιλυθούν στους επόμενους μήνες, η παραγωγή στη γερμανική βιομηχανία θα μπορούσε να απογειωθεί», ανέφερε ο Wollmershaeuser.

«Αυτό θα μπορούσε να δώσει ισχυρή ώθηση στην οικονομική παραγωγή».

Το Info τόνισε πως τα βιβλία παραγγελιών ήταν ιδιαίτερα πλήρη στην αυτοκινητοβιομηχανία και στη μηχανολογία.

Πηγή: Ζούγκλα

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Γερμανία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.